Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid.

Banden met een verminderd profiel hebben minder grip en verminderen de wegligging. Dit zorgt voor een langere remweg, slechte waterafvoer met aquaplaning en gevaarlijke situaties als gevolg. Daarnaast verbruikt u meer brandstof als uw bandenspanning niet optimaal is.

De kans is groot dat uw banden nood hebben aan een grondige check-up en misschien wel aan vervanging toe zijn. Groep Delorge is gespecialiseerd in het repareren en eventueel vervangen van banden en helpt u graag weer veilig op weg.

 

Vraag een offerte voor uw banden aan

bv. 205/55R16 91V
 
Winterbanden

Wissel van zomer- naar winterbanden. 

Zodra de temperatuur onder de 7°C zakt, is het tijd om aan onze winterbanden te denken. Wat zijn de voordelen? Winterbanden zorgen voor een uitstekende wegligging, meer tractie, een kortere remweg en dus een optimale veiligheid bij lage temperaturen.

Dit is dus het ideale moment om uw wagen uit te rusten met winterbanden of om je winterwielenset te laten monteren! 

Zijn uw banden versleten of toe aan vervanging? 

Wij hebben een volledig aanbod voor ieders behoefte. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsband aan de juiste en vooral aantrekkelijke prijs.

Vraag nu uw offerte op maat in uw vertrouwde site. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw wagen.

banden offerte